Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws

Gepubliceerd op 23-04-2021

Apothekers mogen zelf kiezen tussen nieuwe contract of verbeterde premieregeling


Pensioenfonds Openbare Apothekers en de beroepspensioenvereniging enquêteren de deelnemers over hun voorkeuren in het nieuwe stelsel. Zij kiezen in februari 2022 een nieuwe pensioenregeling. Dat schrijven het fonds en de beroepspensioenvereniging op de website ‘Apothekerspensioen’, waarop met deelnemers wordt gecommuniceerd over het nieuwe stelsel. Het is de bedoeling vanaf 1 januari 2024 in een nieuwe regeling pensioen op te bouwen.

Lees verder

Gepubliceerd op 20-04-2021

Apothekerspensioen, een blog van onze voorzitter


Apothekers zijn aanpakkers. Ontstaat er een probleem dan stropen we de mouwen op en zoeken we naar een oplossing. Dat blijkt niet alleen als de printer op de werkvloer vastloopt, maar ook nu openbaar apothekers en onze teams in het hele land zorginstellingen en huisartsen ondersteunen in de vaccinatiecampagne tegen COVID-19. Ik ben daar best trots op.

Lees verder

Gepubliceerd op 16-04-2021

Weg naar nieuwe pensioenregeling van start met enquête en nieuwe projectwebsite


Op 12 juni 2020 hebben het kabinet, werkgeversorganisaties en de vakbonden een akkoord bereikt over de uitwerking van een nieuw pensioenstelsel. De apothekers werkzaam in de openbare apotheek kiezen naar aanleiding hiervan in februari 2022 een nieuwe pensioenregeling. De weg naar deze keuze start met een enquête onder de leden van BPOA en een projectwebsite. Lees verder:

Lees verder

Gepubliceerd op 05-04-2021

Nieuwe pensioenregeling voor openbaar apothekers: denk mee, beslis mee!


Het pensioenakkoord en de komst van een nieuw pensioenstelsel hebben gevolgen voor het pensioen van de openbaar apothekers. BPOA en SPOA hebben daarom de handen ineengeslagen in het project Nieuwe Pensioenregeling. Belangrijk projectdoel is het betrekken van de openbaar apothekers bij de komende keuzes voor een nieuwe pensioenregeling en bijpassende pensioenuitvoerder. Het gaat om uw pensioen, uw toekomst!

Lees verder