Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws

Gepubliceerd op 31-07-2018

BPOA-leden benoemen Garmt Boonstra en Diederik Gombert tot bestuurslid


Het bestuur van BPOA heeft de leden tijdens de algemene ledenvergadering op 21 juni 2018 reeds gemeld dat zij Garmt Boonstra en Diederik Gombert voordraagt als nieuwe leden van het bestuur.

Lees verder

Gepubliceerd op 25-06-2018

Nieuwsbrief juni 2018


Het bestuur van BPOA brengt haar leden graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In deze nieuwsbrief blikken wij terug naar de algemene ledenvergadering van 21 juni jl. waarin Ronald Heijn uitleg heeft gegeven over de stand van zaken van het nieuwe pensioenstelsel, het jaarverslag 2017 door de leden is vastgesteld en recente bestuurlijke ontwikkelingen bij BPOA zijn toegelicht.

Lees verder

Gepubliceerd op 25-06-2018

BPOA volgt ontwikkelingen nieuw pensioenstelsel


BPOA heeft de leden tijdens de algemene ledenvergadering op 21 juni 2018 een gevarieerd programma geboden. Zo werd door Ronald Heijn uitleg gegeven over de stand van zaken van het nieuwe pensioenstelsel, het jaarverslag 2017 door de leden vastgesteld en recente bestuurlijke ontwikkelingen bij BPOA toegelicht.

Lees verder

Gepubliceerd op 11-12-2017

Leden BPOA stemmen in met aanpassingen pensioenregeling


Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van 7 december jl. is door de leden van de Beroepspensioenvereniging Pensioenfonds Openbare Apothekers (BPOA) unaniem ingestemd met de wijzigingen in de pensioenregeling per 1 januari 2018. De pensioenopbouw daalt iets, terwijl de pensioenpremie wordt verhoogd. Ook stijgt de pensioenleeftijd naar 68 jaar.

Lees verder