Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws

Gepubliceerd op 11-05-2021

Nieuwe pensioenwet gaat uiterlijk 1 januari 2023 in


De nieuwe pensioenwet treedt een jaar later dan verwacht in werking: op uiterlijk 1 januari 2023. Het gezamenlijk streven van het kabinet, sociale partners en pensioenuitvoerders is en blijft om per 1 januari 2026 of waar mogelijk zelfs eerder de overstap naar het nieuwe pensioenstelsel te kunnen maken. Dat schrijft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vandaag aan de Tweede Kamer.

Lees verder

Gepubliceerd op 07-05-2021

Vacature Extern bestuurslid Stichting Pensioenfonds Openbare Apothekers met aandachtsgebied pensioenbeheer


Vanwege toenemende werkzaamheden en de wijziging van het pensioenstelsel, hebben het bestuur van Stichting Pensioenfonds Openbare Apothekers (SPOA) en de Beroepspensioenvereniging Pensioenfonds Openbare Apothekers (BPOA) besloten het bestuur permanent uit te breiden met een tweede extern bestuurslid (niet-beroepsgenoot) dat tevens zitting zal nemen in de pensioen- en communicatiecommissie.

Lees verder

Gepubliceerd op 07-05-2021

Veldwerk enquête afgerond


Met een respons van 19,5% is het veldwerk van de enquête onder BPOA leden per 2 mei afgerond. De resultaten worden uitgewerkt.

Lees verder

Gepubliceerd op 04-05-2021

Vacature pensioenfondsbestuurder bij SPOA (beroepsgenoot)


Met het binnenkort aftreden van één van de bestuursleden, is binnen het bestuur van Stichting Pensioenfonds Openbare Apothekers (SPOA) een vacature ontstaan voor een beroepsgenoot. De Beroepspensioenvereniging Pensioenfonds Openbare Apothekers (BPOA) draagt kandidaat bestuursleden voor SPOA voor en zoekt voor deze vacature een apotheker met affiniteit voor pensioenen.

Lees verder