Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws


Terugkijken: ALV 6 maart 2024

Op 6 maart 2024 vond de speciale digitale algemene ledenvergadering van BPOA plaats die in het teken stond van de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Lees verder


Ledenvergadering BPOA stemt in met transitieplan

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Beroepspensioenvereniging voor Openbare Apothekers op woensdag 6 maart 2024 heeft 93% van de aanwezige leden ingestemd met het transitieplan. 170 leden namen deel aan de vergadering.

Lees verder


Transitieplan

BPOA heeft een transitieplan opgesteld voor de nieuwe pensioenregeling en voor het omzetten van de bestaande pensioenen.

Lees verder


Leonie, kandidaat bestuurslid, stelt zich voor

Vanwege het aanstaande vertrek van onze voorzitter Annelien van Groningen, zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid. Wij hebben een goede kandidaat gevonden in de persoon van Leonie de Hoog. Op de ALV van 6 maart 2024 wordt aan de leden gevraagd Leonie te benoemen tot bestuurder van BPOA. Leonie stelt zich daarom graag aan u voor.

Lees verder

Eerste webinar ALV van BPOA een succes!


Gepubliceerd op 24-06-2020

Dinsdag 23 juni is de eerste webinar ALV gehouden. En met succes. Van de ruim 100 leden die zich hadden aangemeld, waren 75 leden online. De reacties waren positief.

Het organiseren van een ALV is altijd een wikken en wegen. Tijdstip, locatie, het aantal ingeschatte aanwezigen voor de zaalgrootte en -indeling en de catering. Een aantal leden had al de wens om digitaal te vergaderen. Het bestuur is hier vorig jaar mee aan de slag gegaan en de COVID 19 maatregelen hebben dit proces bespoedigd. Zo is vorige maand besloten om de ALV in juni middels een online vergadering te houden. Met een snel groeiend aantal aanmeldingen is gekozen voor de vorm van een webinar.

Voorzitter Annelien van Groningen heeft de agendapunten doorgenomen waaronder de resultaten van de enquête. De adviseur van het bestuur, Barend de Leijster, heeft de laatste ontwikkelingen van het Pensioenakkoord uiteengezet. Er werd regelmatig gebruik gemaakt van de chatfunctie. En een aantal keer is een poll uitgezet om de mening te toetsen van de online aanwezige leden. Voor een eerste keer zonder publieke interactie was het even wennen maar het is goed gegaan. De deelnemers waren tevreden met de informatie en deze digitale aanpak. Voor herhaling vatbaar!

De presentatie vindt u hier: https://www.bpoa.nl/downloads/ledenvergadering-bpoa/ 

Van alle vragen en antwoorden maken we een document Q&A. 

En uiteraard volgt ook weer een gebruikelijk verslag van de vergadering. We houden u op de hoogte!


Het webinar is opgenomen en terug te kijken (duur 1 uur):