Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws

Gepubliceerd op 24-06-2020

Eerste webinar ALV van BPOA een succes!


Dinsdag 23 juni is de eerste webinar ALV gehouden. En met succes. Van de ruim 100 leden die zich hadden aangemeld, waren 75 leden online. De reacties waren positief.

Lees verder

Gepubliceerd op 02-12-2019

Leden BPOA stemmen op ALV in met aanpassingen pensioenregeling


Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van 27 november jl. is door een meerderheid van de leden van de Beroepspensioenvereniging Pensioenfonds Openbare Apothekers (BPOA) ingestemd met de wijzigingen in de pensioenregeling per 1 januari 2020. De pensioenopbouw daalt iets, terwijl de pensioenpremie over drie jaar in kleine stappen wordt verhoogd.

Lees verder

Gepubliceerd op 13-11-2019

Door lagere rente hogere pensioenpremie nodig voor uw pensioen


De lage rente heeft gevolgen voor uw pensioen. Bij een lage rente is namelijk meer geld nodig voor eenzelfde pensioen. Dit betekent dat pensioenfondsen meer geld in kas moeten hebben om de (toekomstige) pensioenen uit te kunnen keren. Hierdoor verslechtert de financiële situatie van pensioenfondsen. In het slechtste geval kan het dan nodig zijn de pensioenen te verlagen. SPOA informeerde u hier al over (zie https://www.spoa.nl/formulieren-en-downloads/nieuwsbrieven/). Omdat pensioen duurder is geworden, zijn er aanvullende maatregelen nodig om in de toekomst voldoende geld te hebben voor de pensioenopbouw. Tijdens de algemene ledenvergadering op 27 november a.s. brengen wij de plannen hiervoor bij u in stemming. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over. Ook kunt u via onze website kijken naar het webinar over dit onderwerp, dat wij op 18 november a.s. samen met SPOA organiseren.

Lees verder

Gepubliceerd op 11-11-2019

Meer weten over de wijzigingen in de pensioenregeling? Bezoek het webinar van 18-11-2019


Samen met SPOA organiseren wij op 18 november een webinar. U kunt via onze website www.bpoa.nl een live presentatie over dit onderwerp bekijken. Meldt u zich aan via het venster 'webinar' op de website www.bpoa.nl. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen. Ook is het mogelijk tevoren uw vragen toe te sturen naar info@bpoa.nl. Het webinar start om 19.30 uur. Niet in de gelegenheid (geweest) het webinar te volgen? U kunt het achteraf terugkijken op onze website www.bpoa.nl

Lees verder