Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws

Gepubliceerd op 21-01-2019

Pensioen: voor en door apothekers geregeld


Openbaar apothekers met een fulltime baan werken ongeveer een dag in de week voor hun pensioen. Maar wat is er eigenlijk geregeld van dit geld? Door een lidmaatschap van de Beroepspensioenvereniging Pensioenfonds Openbare Apothekers [BPOA] kunnen apothekers zelf de inhoud bepalen van hun pensioenregeling.

Lees verder

Gepubliceerd op 14-12-2018

Alert zijn voor de toekomst: blog Hans Philipse, oud-bestuurslid/penningmeester BPOA


Hans Philipse heeft na ruim vijf jaar tijdens de laatste algemene ledenvergadering op 27 november jl. afscheid genomen als bestuurslid en penningmeester van BPOA.

Lees verder

Gepubliceerd op 11-12-2018

Nieuwsbrief december 2018


Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van 27 november jl. sprak het bestuur van BPOA met de leden over de aanpak om te komen tot een nieuwe pensioenregeling. De introductie ervan staat op de rol voor 2020. Doel ervan is de regeling te laten aansluiten bij de actuele wensen en behoeften van de openbare apothekers én de wettelijke kaders die dan gelden. Liefst wordt ook gelijk aangesloten op een nieuw pensioenstelsel. Maar nog onduidelijk is of het kabinet hierover in het komende jaar besluiten gaat nemen, na het klappen van het pensioenakkoord. Hierover - en over de andere onderwerpen die in de ALV aan de orde kwamen - leest u in deze nieuwsbrief meer.

Lees verder

Gepubliceerd op 24-09-2018

Veel zin in bestuur van BPOA! blog Diederik Gombert, bestuurslid BPOA


Na een kort traject ben ik eind juli benoemd tot bestuurslid van BPOA. Ik heb veel zin om er iets moois van te maken. Mijn pensioenleeftijd is nog ver weg. Desondanks vind ik het wel belangrijk om me nu al goed in het onderwerp pensioen te verdiepen en waar mogelijk hieraan een positieve bijdrage te leveren.

Lees verder