Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws

Gepubliceerd op 13-11-2017

Gesprekken met sociale partners over aanpassing pensioenregeling


BPOA heeft bekendgemaakt dat aanpassing van de pensioenregeling voor openbare apothekers per 1 januari 2018 onvermijdelijk is. Sociale partners (LAD, VZA en ASKA) hebben hierover inmiddels met BPOA gesprekken gevoerd.

Lees verder

Gepubliceerd op 21-10-2017

Aanpassing pensioenregeling nodig


SPOA heeft BPOA ervan op de hoogte gebracht dat in 2018 met de huidige hoogte van de pensioenpremie de jaarlijkse pensioenopbouw niet meer volledig kan worden gefinancierd. Dit heeft tot gevolg dat BPOA de pensioenregeling moet aanpassen. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden.

Lees verder

Gepubliceerd op 21-08-2017

Eerste indrukken als bestuurslid van BPOA: blog Roelf Jan Dijkhuizen, bestuurslid BPOA


Op de ledenvergadering van 20 april 2017 hebben de leden van BPOA mij benoemd tot bestuurslid van BPOA, de beroepspensioenvereniging die de zorg heeft voor de pensioenregeling van de openbare apothekers. Ik dank de leden voor het vertrouwen dat ze in mij stellen. Sinds mijn benoeming heb ik mij grondig verdiept in de pensioenmaterie en deelgenomen aan de bestuursvergaderingen. In deze blog deel ik mijn eerste indrukken met u.

Lees verder

Gepubliceerd op 24-07-2017

Nieuwsbrief juli 2017


Het bestuur van BPOA brengt haar leden graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In deze nieuwsbrief blikken wij terug naar de algemene ledenvergadering van 22 juni jl. waarin een terugkoppeling werd gegeven van de aanwezigheid van BPOA bij de districtsledenbijeenkomsten van KNMP, de leden het jaarverslag 2016 hebben goedgekeurd en het tijdspad m.b.t. de toereikendheid van de premie in 2018 is besproken.

Lees verder