Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws


Terugkijken: ALV 6 maart 2024

Op 6 maart 2024 vond de speciale algemene ledenvergadering van BPOA plaats die in het teken stond van de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Lees verder


Ledenvergadering BPOA stemt in met transitieplan

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Beroepspensioenvereniging voor Openbare Apothekers op woensdag 6 maart 2024 heeft 93% van de aanwezige leden ingestemd met het transitieplan. 170 leden namen deel aan de vergadering.

Lees verder


Transitieplan

BPOA heeft een transitieplan opgesteld voor de nieuwe pensioenregeling en voor het omzetten van de bestaande pensioenen.

Lees verder


Leonie, kandidaat bestuurslid, stelt zich voor

Vanwege het aanstaande vertrek van onze voorzitter Annelien van Groningen, zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid. Wij hebben een goede kandidaat gevonden in de persoon van Leonie de Hoog. Op de ALV van 6 maart 2024 wordt aan de leden gevraagd Leonie te benoemen tot bestuurder van BPOA. Leonie stelt zich daarom graag aan u voor.

Lees verder

Terugkijken: webinar Vraag & Antwoord Apothekerspensioen 22 juni


Gepubliceerd op 17-06-2022

De nieuwe pensioenregeling is uitgewerkt. De belangrijkste onderwerpen worden doorgenomen. Maar ook veel deelnemersvragen: Wat gebeurt er met de opgebouwde pensioenrechten? en de vaste indexatie? Wanneer moet ik de beleggingskeuze maken? Welke risico's brengt het nieuwe pensioenstelsel met zich mee? Wat zijn de gevolgen voor niet-actieve deelnemers?

Een kleine greep uit vragen van apothekers die op 22 juni in het webinar van Apothekerspensioen werden gesteld. 77 apothekers waren online en actief met vragen stellen aan het panel van deskundigen. Alle vragen en antwoorden worden verwerkt in een Q&A document dat op apothekerspensioen.nl zal worden gepubliceerd.

U kunt het webinar hier terugkijken.


In de nieuwsbrief van Apothekerspensioen wordt de nieuwe pensioenregeling nader toegelicht. Laat u goed informeren zodat u weet waar u op stemt in de ALV van BPOA op 29 juni 2022 (enkel voor leden BPOA). Alle vragen, antwoorden en toelichting worden opgenomen in een uitgebreide Q&A die geplaatst zal worden op onze website.


Vragen over het webinar?
Stuur een mail naar: info@apothekerspensioen.nl.