Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws


Terugkijken: ALV 6 maart 2024

Op 6 maart 2024 vond de speciale algemene ledenvergadering van BPOA plaats die in het teken stond van de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Lees verder


Ledenvergadering BPOA stemt in met transitieplan

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Beroepspensioenvereniging voor Openbare Apothekers op woensdag 6 maart 2024 heeft 93% van de aanwezige leden ingestemd met het transitieplan. 170 leden namen deel aan de vergadering.

Lees verder


Transitieplan

BPOA heeft een transitieplan opgesteld voor de nieuwe pensioenregeling en voor het omzetten van de bestaande pensioenen.

Lees verder


Leonie, kandidaat bestuurslid, stelt zich voor

Vanwege het aanstaande vertrek van onze voorzitter Annelien van Groningen, zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid. Wij hebben een goede kandidaat gevonden in de persoon van Leonie de Hoog. Op de ALV van 6 maart 2024 wordt aan de leden gevraagd Leonie te benoemen tot bestuurder van BPOA. Leonie stelt zich daarom graag aan u voor.

Lees verder

Vacature lid verantwoordingsorgaan SPOA


Gepubliceerd op 29-11-2023

Vanwege het vertrek van een van de zittende leden van het verantwoordingsorgaan, is het verantwoordingsorgaan van Stichting Pensioenfonds Openbare Apothekers (SPOA) op zoek naar een nieuw lid dat de actieve deelnemers vertegenwoordigt. BPOA zal hiervoor een voordracht doen aan het bestuur van SPOA.

Meer informatie over SPOA, de taken van het verantwoordingsorgaan, de gevraagde competenties, de selectieprocedure en hoe u vragen kunt stellen of kunt solliciteren vindt u hier

Als u zich kandidaat wilt stellen, maak dan zo spoedig mogelijk uw belangstelling kenbaar via e-mail: info@bpoa.nl. Stuur ook een recent CV mee. Er wordt door SPOA gezorgd voor goede begeleiding en opleiding, zodat u samen met de andere leden van het verantwoordingsorgaan kunt bijdragen aan goede adviezen voor het bestuur van SPOA. Een selectiecommissie beoordeelt de sollicitaties en zal een gesprek met de kandidaten voeren.