Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws


Terugkijken ALV 26 juni 2024

Op 26 juni 2024 vond de digitale algemene ledenvergadering van BPOA plaats.

Lees verder


Terugkijken: ALV 6 maart 2024

Op 6 maart 2024 vond de speciale algemene ledenvergadering van BPOA plaats die in het teken stond van de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Lees verder


Ledenvergadering BPOA stemt in met transitieplan

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Beroepspensioenvereniging voor Openbare Apothekers op woensdag 6 maart 2024 heeft 93% van de aanwezige leden ingestemd met het transitieplan. 170 leden namen deel aan de vergadering.

Lees verder


Transitieplan

BPOA heeft een transitieplan opgesteld voor de nieuwe pensioenregeling en voor het omzetten van de bestaande pensioenen.

Lees verder

Webinar Hoofdlijnenvoorstel Apothekerspensioen


Gepubliceerd op 07-03-2022

Kijk het webinar terug van Apothekerspensioen waarin het Hoofdlijnenvoorstel voor de nieuwe pensioenregeling voor openbaar apothekers wordt toegelicht en uitgelegd door een panel van deskundigen.

Een voorstel voor de nieuwe pensioenregeling ligt op hoofdlijnen klaar. Maar wat betekent dat eigenlijk voor u? Wat gaat er veranderen en wat niet? 

Op woensdag 2 maart heeft een panel van bestuurders en deskundigen de 10 hoofdlijnen toegelicht en uitgelegd. Laat u goed informeren zodat u weet waar u op stemt in de ALV van BPOA in juni.

Wilt u het webinar terugkijken, klik dan HIER.