Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws


Terugkijken: ALV 6 maart 2024

Op 6 maart 2024 vond de speciale algemene ledenvergadering van BPOA plaats die in het teken stond van de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Lees verder


Ledenvergadering BPOA stemt in met transitieplan

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Beroepspensioenvereniging voor Openbare Apothekers op woensdag 6 maart 2024 heeft 93% van de aanwezige leden ingestemd met het transitieplan. 170 leden namen deel aan de vergadering.

Lees verder


Transitieplan

BPOA heeft een transitieplan opgesteld voor de nieuwe pensioenregeling en voor het omzetten van de bestaande pensioenen.

Lees verder


Leonie, kandidaat bestuurslid, stelt zich voor

Vanwege het aanstaande vertrek van onze voorzitter Annelien van Groningen, zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid. Wij hebben een goede kandidaat gevonden in de persoon van Leonie de Hoog. Op de ALV van 6 maart 2024 wordt aan de leden gevraagd Leonie te benoemen tot bestuurder van BPOA. Leonie stelt zich daarom graag aan u voor.

Lees verder

Wet toekomst pensioenen naar de Tweede Kamer


Gepubliceerd op 31-03-2022

Een belangrijke mijlpaal: vandaag heeft minister Schouten het wetsvoorstel met nieuwe regels voor pensioen naar de Tweede Kamer der Staten-Generaal gestuurd.

Per 1 januari 2023 gaat de wet naar verwachting in. Vervolgens hebben werkgevers, vakbonden en pensioenuitvoerders 4 jaar de tijd om de overgang naar het vernieuwde stelsel te regelen. Bekijk hieronder de volledige tijdlijn of lees verder ➡️ https://lnkd.in/e9sk5kPa

https://www.linkedin.com/posts/ministerie-van-sociale-zaken-en-werkgelegenheid_tijdlijn-wet-toekomst-pensioenen-activity-6914908080640036864-fqT7?utm_source=linkedin_share&utm_medium=member_desktop_web