Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Laatste Nieuws

Gepubliceerd op 15-11-2021

SPOA webinar over Beleggen & ESG


Kijk het webinar terug over Beleggen en ESG bij SPOA. SPOA belegt de premies van deelnemers om met het rendement een hogere pensioenuitkering te realiseren.Het ESG-beleid is onderdeel van het beleggingsbeleid van SPOA.

Lees verder

Gepubliceerd op 01-10-2021

6 oktober 19:30 uur: Webinar Vraag & Antwoord Apothekerspensioen


Moeten we echt over naar een nieuwe pensioenregeling? Hoe zit het dan met het nabestaandenpensioen? De belangen van gepensioneerden? Wordt voldoende rekening gehouden met de verschillen binnen de beroepsgroep? Hoe professioneel is ons beleggingsbeleid? Welke rendementen behalen we? Is er wel aandacht voor duurzaam beleggen? Kiezen we voor solidariteit of toch keuzevrijheid bij beleggen?

Lees verder

Gepubliceerd op 31-07-2021

Terugblik ALV juni 2021


Op 23 juni is de eerste online ALV van 2021 gehouden. Het was de beste opkomst sinds 10 jaar. 73 leden waren ingelogd in de verhouding: 55% actief deelnemer (iets meer zelfstandigen dan loondienst-apothekers), 20% slaper en 20% reeds gepensioneerd. Belangrijk onderwerp van de ALV was de onder de leden van BPOA gehouden enquête over de wensen in de nieuwe pensioenregeling.

Lees verder

Gepubliceerd op 01-07-2021

Rapportage ledenonderzoek nieuwe pensioenregeling


Tijdens de ALV van 23 juni jl. heeft Annelien van Groningen, voorzitter BPOA, de resultaten toegelicht van de enquête die onder de leden van BPOA in april is uitgezet. De enquête is onderdeel van het gezamenlijke project van BPOA en SPOA voor de transitie van de pensioenregeling naar het nieuwe pensioenstelsel.

Lees verder